Nyfødt fotografering

– når tiden står stille

book mig

Er du lige blevet forælder eller venter du en lille ny snart, så ved du, at intet slår den ubetingede kærlighed, man føler til sit barn. De små bitte fødder, den bløde hud, den skaldede pande eller fulde hårpragt er særtegn, vi aldrig glemmer. Lad os skabe et kunstværk, som samler dine oplevelser og foreviger dit lille pus.

Professionel nyfødt­fotografering

Jeg har i mange år fotograferet nyfødte og har stor erfaring med at få både babyer og forældre til at slappe af. Det er min vigtigste opgave at give den nødvendige plads og ro til, at du kan nyde oplevelsen, når din baby bliver fotograferet. Kun sådan kan jeg skabe de mest unikke billeder til din familie samtidig med, at I alle får en fantastisk oplevelse at tænke tilbage på.

Hvordan foregår nyfødt­fotografering?

Den første fotografering kan for nogle forældre virke stressende, fordi de endnu ikke kender deres baby så godt. Men du skal ikke fortvivle. Al nyfødtfotografering foregår i studiet i Fredericia, hvor du har mulighed for at pusle, amme og lulle din baby i søvn. Jeg sørger for at studiet er varmet godt op, så din nyfødte ikke kommer til at fryse under fotograferingen.

Din baby – mit kunstværk

For mig handler det ikke om at tage en masse snapshots og håbe på, at et af billederne rammer stilen. Din baby er dit liv. Fotograferingen er mit liv – og jeg lægger alt i at kreere de fineste billeder til dig. Billeder som viser smil, dybsindighed, tryghed, skønhed og masser af personlighed.

Mere om nyfødt­fotografering?

Har du lyst til at høre mere om fotografering af nyfødte og dine muligheder, kan du kontakte mig på 75 92 68 88.