Søskende fotografering

Søskendefotografering

- forevig et særligt søskendebånd

Ønsker du at forevige dine børns tætte bånd, eller har du selv en søster eller bror, så lad mig hjælpe med at kreere et smukt varigt minde, der sætter fokus på søskendeforholdet og fortæller din families historie.

Professionel søskendefotografering

I mere den tid jeg har arbejdet som selvstændig fotograf har jeg portrætteret et hav af forskellige mennesker. Jeg er meget passioneret omkring mit fag og ser fotograferingen som min mulighed for at skabe et kunstværk. Et kunstværk - der viser dybde på en sjov, alvorlig, simpel eller måske kærlig måde.

Søskendefotografering – hvordan?

Der er mange muligheder for at skabe lige netop det billede, du ønsker. Men det er altid en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvor billedet skal tages, hvordan det skal tages og hvornår. Jeg elsker at være kreativ og komme med nye påfund, men det allervigtigste er, at jeg rammer den følelse, som repræsenterer søskendeforholdet bedst muligt. For det er dér, at magien opstår.

Få idéer til din søskendefotografering

Er du i tvivl om hvordan, hvornår og hvor, det vil være bedst med en søskendefotografering? Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere og få konkrete idéer til, hvordan en søskendefotografering kan foregå. Kontakt mig nu på 75 92 68 88 og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Skal du bruge en fotograf i Fredericia eller Vejle?