Modelbilleder

– udtryk, der gør indtryk

book mig
Som professionel fotograf er det altafgørende, at jeg formår at kreere det magiske øjeblik, hvor både din indre og ydre skønhed forenes på en unik og lækker måde. Fotografiet er min passion og jeg stræber altid efter at ramme det udtryk, der gør mest indtryk.

Modelbilleder – et hav af muligheder

Der er mange muligheder for at skabe forskellige modelbilleder. Det er en god idé, at du på inden fotosessionen gør dig nogle overvejelser om, hvad billedet skal udtrykke, så du får det efter dine ønsker og stil. Skal det være et stilfuldt og klassisk billede? Et sensuelt, sexet, sjovt eller måske

forførende billede, der viser dit ansigts smukke detaljer?

Mere end et øjebliksbillede

Noget af det vigtigste for en professionel fotograf er at kunne forudsige næste træk, så der trykkes på udløseren i det øjeblik, hvor din personlighed fremstår skarpest. Jeg bruger mit håndværk, fotografiet, til at skabe et kunstværk, som er mere end et øjebliksbillede. Et kunstværk, som viser din skønhed fra en unik vinkel.

Stor erfaring med modelbiller

Jeg er uddannet fotograf og har siden 1993 opbygget en stor erfaring inden for modelbilleder. Men det er, på trods af den store erfaring, altid vigtigt at være i fortsat udvikling, hvis man ønsker at skille sig og skabe helt unikke modelbilleder. Det vil jeg!

Fremhæv din skønhed

Få et smukt modelbillede af dig selv. Hør mere om dine muligheder eller få gode id´ér til en ny kreativ vinkel på billedet. Kontakt mig på 75 92 68 88.