Konfirmations­fotografering

– et dejligt minde fra en skøn dag

book mig

Konfirmationen er for mange forældre og konfirmanden selv en stor milepæl i livet. Dagen er kommet, hvor barnet træder ind i de voksnes rækker og alt skal gerne klappe. Lad mig forevige stemningen med unikke konfirmationsbilleder.

Konfirmations­billeder – der fanger øjeblikket

Det er altid sjovt at fotografere til en konfirmation, fordi timingen er altafgørende for at få de mest fortællende og vidunderlige billeder fra dagen. De unge er helt oppe at køre og flyver som regel fra den ene side til den anden. Uanset om din datter har en drøm om at føle sig som prinsesse for en dag, eller din søn måske er ellevild i håbet om at komme ud at køre i en fed sportsvogn, så er min fornemmeste opgave at indfange de små fantastiske øjeblikke på konfirmationsdagen.

Passioneret og erfaren fotograf

I mit mangeårige liv som fotograf har jeg taget billeder til mange konfirmationer. Jeg brænder for at udvikle fotografiet og ramme de følelser, som du og dit barn overvældes af til en så stor dag. Siden 1993 har jeg været selvstændig fotograf, og det har altid været og er stadig det vigtigste for mig, at du og dit barn bliver glade for konfirmationsbillederne.

Unikke konfirmations­billeder

Hver dag bruger jeg mit håndværk til at skabe et kunstværk af en helt speciel dag i jeres liv. Et kunstværk, som viser den gode stemning og en smuk konfirmand i familiens skød. Mine billeder skal fylde jer med glæde, og derfor handler det for mig om mere end ’bare’ at trykke på udløseren og håbe på ét godt billede. Det handler om erfaring, faglighed og kreativitet i én og samme ombæring for at få de helt unikke konfirmationsbilleder.

Hør mere om konfirmations­billeder

Vil du høre mere om, hvilke muligheder du har for at få konfirmationsbilleder i topkvalitet? Ring til mig på 75 92 68 88 – det er helt uforpligtende.