Studenterbilleder

Studenterbilleder

- tid til at stå på egne ben

Dit barn er kommet igennem sin første uddannelse og står nu klar til at erobre verden på egne ben. Min vision er at skabe det bedste billede, uanset om I er til de klassiske studenterbilleder eller måske de mere kreative af slagsen.

Troværdige studenterbilleder  se priser her

I al den tid jeg har arbejdet som professionel fotograf og foreviget studenter, har det vigtigste for mig været at kreere fortællende billeder, der viser en smuk historie. Historien om den læring, dit barn har været igennem, og den stolthed, som både studenten og du har som forælder. Når studenten kommer til mig, vil I få et billede, som viser dit barn, som han eller hun er.

Stor erfaring i studenterbilleder

Jeg har i mere end 24 år fotograferet en masse forskellige mennesker i mange forskellige set-ups, og jeg elsker at angribe det traditionelle studenterbillede fra nye kreative vinkler. Jeg ønsker ikke kun at give studenten et unikt billede, men at give hele familien en oplevelse, som I kan tænke tilbage på og mindes med glæde.

Professionelle fotoprodukter

Når man går til fotograf, handler det ikke om, at fotografen skyder så mange billeder af i sekundet som muligt. Fotograferingen er min passion - og jeg lægger alt i at skabe de mest unikke billeder af studenten. Derfor tilbyder jeg også en bred vifte af kvalitetsprodukter, så I, i familien, har mulighed for at vise studenterbillederne frem.

Mere at vide om studenterbilleder?
Vil du høre mere om, hvordan vi kan gribe din søn eller datters studenterbilleder an, så kontakt mig uforpligtende på 75 92 68 88.

Se forskellige fotoprodukter her

Skal du bruge en fotograf i Fredericia eller Vejle?