Baby­fotografering

– fra 3. uger til ca. 12 måneder

book mig

Et portræt af din baby skal ikke bare være et øjebliksbillede i hverdagen. Det skal afspejle dine ønsker, babyens skønhed og alle de mange følelser, du overvældes af, når du ser sit barn. Lad mig hjælpe dig med at kreere et billede, som holder mange år ud i fremtiden og som fylder dig og familien med glæde.

Stor erfaring i baby­fotografering

Jeg har i mange år fotograferet babyer og har stor erfaring i at skabe en god og afslappet stemning. Det er altafgørende for, at din baby føler sig godt tilpas og tryg ved situationen. Fotograferingen er mit liv og min sjæl, og jeg lægger alt i, at du, din baby (og måske resten af familien) står tilbage med en oplevelse for livet – og et helt unikt billede.

Sådan foregår baby­fotografering

Der er rigtig mange muligheder for at forevige dit mirakel. Har du allerede været til nyfødt fotografering, så ved du, at det kræver en god portion tålmodighed at fange de fantastiske øjeblikke, hvor din baby udstråler alt det, du ser i hverdagen. Måske har din baby brug for mad eller en ren ble midt i det hele, eller måske vil han eller hun pludselig ikke lege med mere. Det er helt okay, for der er mange indtryk din baby skal forholde sig til.

Forventninger til fotograferingen

Det er en god idé, at du på forhånd gør dig nogle tanker om selve fotograferingen. Skal babyen fotograferes alene eller sammen med mor, far, søskende? Hvilke følelser vil du gerne have, at jeg indfanger? Når jeg ved, hvad du har af forventninger, så kan jeg arbejde professionelt med at indfri dine ønsker og skabe et kunstværk med din baby i centrum.

Hør mere om babyfotografering

Kontakt mig uforpligtende på 75 92 68 88 og hør mere om, hvordan vi kan fotografere din baby.