Portrætfoto

Kontakt

Som professionel portrætfotograf er min fornemmeste opgave at skabe det magiske øjeblik, som gør indtryk for altid. Det unikke billede handler om at sætte nye standarder for portrætfotografiet, så du skiller dig positivt ud og genkender din personlighed i billedet.

Professionel og kreativ portrætfotograF

I min tid som selvstændig fotograf har jeg arbejdet med portrætfotos af voksne i mange forskellige afskygninger. Jeg tror, det er vigtigt at skille sig ud som fotograf og gå sine egne veje, for kun hvis jeg gør det, kan jeg udvikle mig og fortsat skabe unikke, karismatiske portrætbilleder.

Portrætfotografi – mere end et øjebliksbillede

Kunsten, i voksenfotografering, handler om mere end at indfange et blik og fastholde det for altid. For mig handler det om håndværket – at kunne forudsige, hvad der sker, og trykke på udløseren i det nøjagtige øjeblik, hvor din personlighed træder frem i billedet. Det er først dér, at håndværket bliver til kunst.

Den gode portrætfotograf

En god portrætfotograf formår at skabe kemi, mellem dig som kunde og fotografen selv. For mig at det en selvfølge, at du skal føle dig velkommen og tryg, når du besøger mig. Når vi har en god kemi, føler du dig hurtigere tilpas, og vi kan fange den stemning, vi er ude efter til dit nye magiske portræt – et portræt, der viser, hvem du er.