Mommy and Me

– Tiden går så hurtigt

book mig

“Du skal huske at nyde dine børn mens de er små” – faktisk kan jeg tilføje, at de er en nydelse også når de bliver store. MEN det er jo rigtigt! Vores små dejlige børn vokser ALT for hurtigt og lige pludselig er de 6 år gamle, snakker ørerne af os og skal begynde i skole.
Tiden går så hurtigt!

Jeg fastholder dine minder langt ind i fremtiden!

Jeg har billeder, som minder mig om hvor lille og dejlig min søn var da han var helt lille. Han er stadig en dejlig søn og vi elsker at se i de bøger jeg har lavet gennem hans opvækst, med både amatør og professionelle billeder.

Der er en verden af stærke mødre og deres dejlige unger, som jeg har fornøjelsen af at fotografere. Jeg stoppe tiden for dig, bare for et øjeblik, inden din guldklump vokser sig større og lige pludselig flytter hjemmefra.

Du er den smukkeste mor

Det største er kærligheden mellem dit barn og dig – Det vil jeg gerne forevige så du altid vil kunne mindes duften af dit barn, det blik du sender dit barn er helt unikt, for det er fyldt med kærlighed.

Jeg vil give jer en fotografering, der er rolig og på dit barns præmisser.
En stund hvor I kan være JER og SAMMEN.

Jeg vil vise dig, at du er den smukkeste mor for dit barn.
Fordi du er HER lige NU!

Din fotografering

Vi mødes i mit studie på Vesterbrogade, hvor der er god tid til at snakke om hvilke poses vi skal igennem og hvordan det hele kommer til at foregå inden vi går i gang.

De fleste børn kan klare en fotosession på ca 15 minutter, det er hårdt og de bliver hurtigere trætte af at koncentrere sig.

Du ved hvornår dit barn er træt, men jeg kan også hurtigt mærke hvornår nok er nok.

Uanset hvordan du føler dig tilpas i din postgravide krop, så lover jeg, at jeg vil gøre mit bedste for, at du får en dejlig oplevelse.

Jeg lægger hele mit hjerte og erfaring i, at du skal se hvor stærk og smuk du er, sammen med din lille guldklump.