Reklame

– Motiverende reklamer og attraktive produkter

book mig

Indimellem ses billeder af produkter, som både er uskarpe og uprofessionelle. Det får ofte den potentielle køber til at springe fra, fordi produktet virker useriøst. Dine produkter er din virksomhed, og de skal på bedste vis repræsentere den kvalitet, man får, når man handler hos dig.

Produktbilleder af høj kvalitet

Kommer du til mig, får du produktbilleder af højeste kvalitet. Jeg arbejder i dybden med alle dele i fotograferingen – fra idéudvikling af motivet, skarpheden, den rette lyssætning og baggrunden i billedet til den færdige redigering af produktbilledet.

Produktbilleder i miljø eller studie

I tæt dialog med dig finder vi frem til det sted, der vil fungere allerbedst i forhold til at fremvise dine produkter. Der er mange muligheder, og jeg giver gerne en idé eller to med på vejen. Skal det være klassiske billeder i studiet, der fremhæver detaljer på produktet, kreative billeder taget i eksempelvis naturen eller måske produktbilleder, der viser produktet i brug?

Professionel produktfotograf

Jeg har mange års erfaring som professionel fotograf og har siden 1993 haft mit eget studie. Jeg brænder for at udvikle fotografiet og skabe attraktive produktbilleder, som gør virksomheden stolt og som hjælper til mersalg. Gennem tiden har jeg deltaget i mange nationale og internationale fotokonkurrencer og vundet mere end 100 medaljer, som er med til at understøtte mine kompetencer og udvikle mig som fotograf.

Flotte produktbilleder – ja tak!

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan skabe de flotteste produktbilleder for dig? Ring til mig på 75 92 68 88.