Gravid­fotografering

– smukt, stilfuldt og følelsesladet

book mig

At mærke liv i maven er på én gang følelsesmæssigt overvældende og skræmmende. Det lille pus trives og vokser sig større og større for hver dag, der går, alt imens vi som mødre overdænges med følelser, vi end ikke vidste, vi havde. Få taget billeder af din smukke mave og fastfrys dine følelser og oplevelsen.

Gravidfotografering – så du ikke fortryder

Uanset om du er førstegangsgravid eller gravid for tredje gang, så er livet i maven en helt speciel oplevelse. Forventningens glæde er stor og fuld af følelser. Lad mig skabe et billede af din smukke mave, så du, når din baby er født, også mindes og ser, hvor smuk din graviditet var. Når først du har født, er det for sent at fortryde.

Et fotografi fuld af følelser

I mit arbejde som professionel fotograf ønsker jeg at skabe gravidbilleder fulde af følelser. Der er mange muligheder for at variere billedet og ramme netop de følelser, som du overvældes af. Måske føler du dig sensuel og sexet og vil have tilsvarende ’frække gravidbilleder’. Måske rammes du af en vild synergi mellem din partner og dig selv og ønsker at sætte fokus på det liv, I sammen har skabt. Eller måske er det søskendeforholdet mellem din 2-årige og lillebror/lillesøster i maven, der skal sættes fokus på. Det vigtigste er, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvad billedet skal fortælle.
Jeg har en hel del forskellige kjoler, som jeg gerne udlåner i fb.m. gravidfotografering.

Professionel gravidfotografering

Min vision er at ændre fotografiet i Danmark og skabe de mest unikke billeder til dig som kunde. Jeg har gennem tiden deltaget i et hav af konkurrencer og har mere end 100 medaljer, der bekræfter mine kompetencer.

Fremhæv din mave med gravidfotografering

Min opgave er, at få dig til at slappe af og nyde fotosessionen så meget, at din personlighed træder bedst muligt frem. Jeg bruger mit håndværk til at skabe et kunstværk af din smukke mave. Et kunstværk, som viser hele din skønhed og fylder dig med dejlige følelser.

Vil du høre mere?

Få et smukt mavebillede af dig selv med eller uden din partner og evt. andre børn. Ring til mig på 75 92 68 88 eller bestil tid.