Foto­dokumentation af skader

– når intet skal gå tabt

book mig

Få fotodokumenteret din skade

Har du været ude for en personskade og har du behov for at få den dokumenteret? Jeg har stor erfaring i fotodokumentation af skader og kan også hjælpe DIG med et realistisk billede, der viser skadens omfang.

Er du kommet til skade?

Hvis du har været ude for en personskade, er det vigtigt at få dokumenteret din skade, så du ikke risikerer, at en eventuelt erstatning går tabt. Forsikringsselskaberne har brug for korrekt fotodokumentation af skader, hvis de skal udbetale en forsikringssum.

Korrekt fotodokumentation af skader

Den rette fotodokumentation af skader er pålidelig, effektiv og af højeste kvalitet. Det vigtigste for mig som professionel fotograf er, at jeg fremviser skaden, som den ser ud, så der ikke er tvivl omkring omfanget af skaden. Jeg tager mig altid god tid til at finde den rette vinkel og det perfekte lys, for at skaden fremstår så synlig som overhovedet muligt.

Uddannet klinisk fotograf

Jeg er bl. a. uddannet klinisk fotograf og har stor i at dokumentere skader Og det er især vigtigt i forbindelse med fotodokumentation af skader, hvor resultatet er afgørende for korrekt afdækning af eventuelle méngrader – og efterfølgende skadeserstatning.

Mere om fotodokumentation af skader

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er kommet ud for en personskade. I morgen kan det være for sent at dokumentere hele skadens omfang. Ring nu på 75 92 68 88.